torsdag, december 01, 2005

Hemligheten med nakna kvinnor

Igår när jag loggade in på helgon så kastade jag, som alltid, en blick på de som för tillfället stod under "Inga helgon direkt". Där var det en tjej som hade fotat sig själv uppifrån, med en urringning och en väldigt, väldigt kort kjol. Hon fick ungefär 10 besökare i minuten! Och kanske hjälpte det lite att hennes helgonnamn är KondomJenny.

På sin press hade hon en länk till en hemsida hon drev på fritiden, som bland annat sålde kondomer, glidmedel och liknande. Och, om man tittade i gästboken, såg man att det var ganska många som varit inne och kikat på det.

Bra för henne, ganska smart att göra reklam till den på sin press!

Men så började jag fundera lite. Det var bra att det var så många som kom och kikade på henne, för då klickade många in på hennes hemsida. Men varför klickade så många på henne? Jo, för att hon var relativt lättklädd, och hade en namn som får en att tänka på sex. Och varför är det så speciellt med det, om det hade varit en kille som hetat KondomJens eller nått och som hade ett foto på sig själv halvnaken hade det inte varit lika uppseendeväckande.

Samma sak på alla reklampelare. Det är ganska mycket oftare man ser en halvklädd tjej än man ser en halvklädd kille. Men fler tittar mot en halvklädd tjej än mot en halvklädd kille. Varför?

Jo för att kvinnas kropp är mer spännande! I alla tider har det varit nått visst med en kvinnas kropp, mens, barnafödelse och liknande och ofta varit fullt av hemlighetsmakeri och ovisshet. Man trodde ju ett tag även att kvinnan inte såg likadan ut innuti med alla organ som män.

Under ganska lång tid har kvinnorna fått gå i kläder som täckt hela deras kroppar, medan män har varit fria att visa mer. En man som arbetar i bar överkropp är inget problem, medan det inte är lika acceptabelt som en kvinna gör så.

Och det är därför som det är så mycket kvinnor i modell- och porrbranchen, för att de går emot "tabun".

Ungefär.

Vi ses på andra sidan Gryningen, vänner!

6 kommentarer:

Spegelboll sa...

Jag tror grejen är den att tjejer har bröst, helt enkelt...

Bill Stjärnkvist sa...

Jag håller med Svedski och tillägger: tjejer är intressanta för att både killar och tjejer förväntas titta på dem (killarna ska vilja ha henne, tjejerna ska vilja vara henne), men killar är ointressanta eftersom killar inte är lika utseendehetsade och många fortfarande inbillar sig att tjejer egentligen inte nödvändigtvis gillar att titta på killar.

Svedski sa...

Mmm, precis... Minns vad de skrev i KP för många år sedan när de berättade om när disco kom till Sv (då var det ju mycket mellanstadiediscon), och att DJ:n brukade ha två snygga tjejer som dansade bredvid honom som alla tittade på, killarna för att det var lättklädda, och tjejerna för att de också ville kunna dasna sådär, typ...

Anonym sa...

Thank you!
[url=http://vcblvihf.com/lsbf/hsjj.html]My homepage[/url] | [url=http://mkgyndtl.com/qxce/veez.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Great work!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Nice site!
http://vcblvihf.com/lsbf/hsjj.html | http://hrbicaqx.com/bivx/krsy.html