tisdag, januari 31, 2006

Utmaning

Åh, jag är så lycklig, Ellen har just utmanat mig. Hurra! *ironi*

Äh, men bara för att få nått för januari då.

"Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade."


  1. Jag kan inte sova såvida jag inte gått på toa och direkt går och lägger mig. Har dock hänt några få gånger(lajv:P)

  2. Samma sak gäller strumpor, kan inte sova med dem, förutom någon enstaka gång då jag sovit utomhus och det har varit KALLT.

  3. Jag måste hela tiden hålla på att klämma och grejsa och försöka få bort varenda ojämlighet i huden i ansiktet, vilket självklart leder till att jag har små sår överallt där:P

  4. Jag måste alltid ha fingrarna sysselsatta. Har jag en ring på mig måste jag leka med den, har jag ett oviktigt pappersark eller godispapper sitter jag och river det i allt mindre bitar, eller så sitter jag och tar ur och sätter i mina örhängen eller så gör jag något annat. Sitter jag och skriver på datorn och måste fundera en stund över vad jag ska skriva börjar jag igen:P

  5. Om jag pratar med någon som jag inte riktigt känner och det går så där halvsegt i samtalet och man ska få ur något ur det, inte bara sitter och slöpratar, så brukar jag klia mig i nacken. Sen jag klippt kort hår har jag övergått till att ruffsa om håret på bakhuvudet istället.

Och eftersom alla jag vet som bloggar redan är utmanade (förutom en) så återstår då... ja, bara en. Helena!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Great work!
[url=http://dhpxurin.com/lust/agxt.html]My homepage[/url] | [url=http://bkepbpvx.com/gvsn/rxpi.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Well done!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Good design!
http://dhpxurin.com/lust/agxt.html | http://sqweodnn.com/ftah/aupt.html