måndag, november 27, 2006

Livet

Jag är så nöjd med livet, nästan hela tiden! För det mesta går jag omkring som i ett rosa skimmer och bara tänker på alla jag tycker om och tycker om dom så mycket, och jag är så nöjd med hela mig, och jag älskar att jag knappt har några komplex (i alla fall inte några av de vanligaste för tjejer).

Det är en så härlig känsla att bara kunna njuta av allt. Jag är glad att jag är ung och har nästan hela livet framför mig, att jag kan hoppa och springa utan behöva vara rädd för att bryta lårbenshalsen. Och när jag kommer i den ålden när ska borde börja bli rädd för det hoppas jag att jag kan känna att det är värt att nån gång kanske, kanske göra det mot att kunna hoppa och klättra i träd.

Jag älskar att jag är ung och kan göra tokiga saker, att jag inte bryr mig om ifall några skulle titta snett på mig, för jag är så jävla mycket bättre än dem!

Jag förstår inte riktigt hur folk som ha konstanta komplex (mest tjejer tänker jag på) för sin vikt och utseende orkar leva, när det finns så mycket vackert och underbart, runt omkring och hos de skälva, som de missar.

Jag hoppas att jag aldrig kommer dit, jag önskar så hårt att jag alltid kommer uppskatta och älska livet som det är, inte vara bitter för det jag missat och det jag inte längre kan göra, utan bara ser var jag har framför mig och gör det bästa av allt.

Jag vill aldrig bli bitter!

2 kommentarer:

Nico sa...

Wow! Varför tänker inte fler människor som du? :) specielt tjejer framför allt!

Cheers

Skade sa...

Du anar inte hur lycklig och stark man blir av att läsa din blogg. Helt plötsligt orkar jag inte ligga här och hata, utan vill bara ringa till någon, vem som helst, och berätta hur mycket jag älskar personen i fråga.
Så...Jag älskar dig! Joho, det gör jag faktiskt visst det, trots att jag precis lärt känna dig. Sådant orkar jag inte riktigt fästa mig vid, inte just nu. Jag vill bara ut och se på stjärnorna och vara glad.