söndag, april 22, 2012

Frågeutmaning

Jajaja, okejrå! Ellen taggade mig...

Regler: "Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you."

Vem är den bästa personen i hela världen? (hint: jag)
Alltså, jag kan ju inte säga någon annan än mig själv här. Det är ju fysiskt omöjligt. Andra väldigt bra människor är ju Jörgen, Helena, Susanna, Johanna, Maria, Elin, Karro, Ellen såklart, farmor, Linnsan och en herrens massa andra människor såklart!

Vad gör du helst på en fredagkväll?
Det är väldigt olika. Ibland vill jag helst partaja på nått vänster, ut och röja och ha stört kul. Andra kvällar är det bästa typ tacos (eller annan god mat), en tvååtta och nån film eller några avsnitt av en bra tv-serie och mysa med Jörgen. En annan fin fredagkväll är typ tacos med Helena, Johanna och Sanna, och sen lite för mycket vin, många, långa allvarliga samtal och härligt.

Vem i Avengers vill du helst ligga med?
I vad?

Om du fick en miljon av mig nu, vad skulle du göra med den?

Oj, svår fråga... Jag önskar ju att jag skulle skänka bort en del till nått fint. Eller betala av lägenheten till pappa, men jag är osäker på om han skulle gå med på det. Så antagligen skulle det sluta med att jag helt enkelt bara investerar det i nått smart och sparar till regniga dagar.

Vad tycker du - och var ärlig nu - om kottepalmer?
De är bra fina! 

Vilken superkraft vill du ha: flyga eller bli osynlig?
Flyga, lätt! Det skulle vara så jävla asnajs att kunna flyga omkring, och man skulle kunna ta sig runt mycket lättare och om jag skulle råka låsa mig ute så kan jag bara gå ut och flyga upp till balkongen och gå in. Om man är osynlig kan man ju smyga och tjuvlyssna på människor, men det kan man rätt bra ändå. Och jag kan ju inte lägga mig i diskussioner då heller. Helt värdelöst.

Om du bara fick äta en frukt resten av livet, vilken skulle du välja då?
Oj, vad svår... Vindruvor tror jag. De är goda!

Vilken del av internet skulle du aldrig kunna klara dig utan? (Twitter, blogg, Facebook, Tumblr, andra bloggar, Fefo, eller vad som helst)
Det är också svårt. Det tror jag ändrar sig väldigt mycket. Spontant skulle jag säga facebook, jag har kontakt med nästan alla jag känner (förutom Ellen) via facebook. Jag bloggar väldigt lite, så det skulle jag klara mig utan, samma sak med twitter, men det skulle vara tråkigt att inte kunna läsa andras bloggar och twitter. Men hade jag fått frågan för några år sedan så hade svaret varit helgon.se (eller helgon.net som det fortfarande hette då), eftersom det var främst där jag socialiserade på nätet då. 

Har du något favoritcitat och i så fall vad?
Åh, det har jag säkert, men inget jag kommer på just nu. Eller jo, typ alla av Karro! Jag ska lägga in dem i ett inlägg sen tror jag, för de tar lite väl mycket plats i det här inlägget.

Sean Banan eller Carola?
Åh, fy, fan, måste jag? Alltså, Sean Banan är väl lite mer harmlös eftersom han ändå bara är ett skämt, medan Carola är konstig på riktigt. Å andra sidan är hon äldre och lär dö före...

Vilken är din favoritdinosaurie?
En grön en?

Jag utmanar ingen! Eftersom den enda jag känner som bloggar är Helena och Ellen, och jag kan ju tydligen inte tagga Ellen tillbaka, men jag orkar inte komma på nya frågor heller.

2 kommentarer:

Ell sa...

"En grön en" - Linda, jag är besviken...

Svedski sa...

Meh, jag har ingen koll på dem! Jag har bättre koll på typ... Vilken matematisk algoritm jag gillar bäst! (Eller nästan i alla fall...)