tisdag, maj 24, 2005

Tom dag

Hade lektion mellan tio och elva idag. Bara. Trodde jag skulle ha biologi senare också, men tydligen inte, vi kunde vara hemma och plugga för oss själva. Så jag har inte gjort så mycket vettigt idag. Tyvärr.

Imorgon är det resursdag. Eller ja, friluftsdag. Jag valde det enklaste, att promenera i Ensta. Johan sa att han kanske kunde komma och gå med mig, då blev jag glad! Inte för att jag skulle behöva gå ensam annars, men ändå, det vore trevligt att gå ut och gå med honom.

Var duktig och motstod viljan av att vilja gå hem till honom efter att jag varit i täbban idag. Det är ju liksom... närmare till honom därifrån. Eller egentligen är det inte det, jag tror inte ens att det är närmare till honom än vad det är till mig, men ändå, det är lite den känslan. Det är ungefär lika långt till mig som till honom, jag tror det är det. Men jag har vettigare saker att göra, saker jag måste göra! (som att sitta här?)

Jag kom på igår varför jag brukar vara så stressad vad gäller tider hela tiden. Tror jag i alla fall. Jag tror det beror på att min föräldrar är så petiga med tider. Speciellt förut, men även nu när de är på det humöret. Som när det var som värst på TSS: jag skulle vara hemma senast klockan nio, prick. Om jag kom en minut för sent skulle jag vara hemma kvart i nio nästa gång. Gissa om jag var stressad. Samma sak nu, jag blir jättenervös när jag är på väg att bli sen, har svårt att ta det lugnt. Det är väl förstårligt om man är sen till bion eller nått, men jobbigt när jag blir så nervös när jag ska hem till nån, när man blir försenad till lajv, eller jag ska hem. Eller vad som helst!

Jag börjar också få lite panik inför i sommar. Inför att Johan ska åka iväg. Inför lajvet. Inför Kristianstad. Inför körträningen. För jag måste verkligen ta och sätta igång med det nu! Och jag vill väldigt gärna ha körkort i år också, det vore så skönt.
Jag är lite nervös för vad som ska hända med Gråsvärden i höst också. Men det tar vi då. Det orkar jag inte bry mig om nu.


Vi ses på andra sidan gryningen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Thank you!
[url=http://alnoadhz.com/pffw/zlbl.html]My homepage[/url] | [url=http://dufmtqsd.com/xkxb/lgqi.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Good design!
My homepage | Please visit