onsdag, maj 25, 2005

Åva-lunken

Ringde Malin nyss. Panikade, visste inte när soarén var. Nu vet jag, klockan sju. och 20 spänn. Funderar på att ringa Johan och fråga om han vill komma med och titta, eftersom jag trodde det kostade mellan 40 och 60 spänn. Men jag vet inte. Han kanske inte vill i alla fall.

Resursdag idag. Skulle gå Åva-lunken. Det enda jag visste var att den skulle börja i Ensta klockan nio. Och eftersom det var det enda min idrottslärare sa antar jag att det skulle vara i Ensta, för ananrs borde han ju ha sagt nått, eller hur? Men tydligen skulle den sluta i Skavlöten. Jahupp. Varken Johan eller jag har ju med oss pengar eller busskort eller remsa eller nått. Johan sa att han kanske skulle hoppa av efter halva(det var 10 km) men sen bestämde han sig att gå med mig hela vägen i alla fall. Till min lycka^_^
Vi gick ganska snabbt, och det var trevligt och så, fast efter halva vägen fick jag håll. Jag fattar det inte, jag får liksom inte håll i början, utan i slutet. Samma sak när jag var ute och gick med Johan och Micke, efter typ en mil fick jag håll. Som jag sen hade de återstående tre milen. Eller ja, det kommer i vågor, precis som idag. Men det var inte skönt. Kände av det när jag gick hem från Johan sen också, och det var närmare sex timmar senare!
Vi mötte Alle på vägen, han skulle tydligen springa 10 km... Hmm... Aja, vi fortsatte att gå. Plötsligt träffade vi på Alle igen, i ett vägskäl(han kom från en annan väg och vi skulle fortsätta åt samma håll). Han sa att han hade fuskat:P Han hade sprungit första kilometern, sen var han helst slut och tyckte att han var dum i huvudet som skulle springa ytterligare nio kilometer. Så då började han gå och gick halvmilen istället. Och gjorde oss sällskap sista biten. Dock skulle det vara lite misstänksamt om han sprang milen på 40 minuter(eftersom kustjägarna, den mest fysiskt krävande man kan göra i lumpen, har en gräns på 53 minuter, vad jag vet), så han satt utom synhåll och latade sig. Och "sprang" in på 53 minuter:P Haha!

Sen fick vi skjuts av Henkes mor, det var snällt. Slapp vi gå hem.

Jag ska ha klänning på mig imorrn, tillsammans med Emma! En tjej i en paralellklass jag pratat en del med på helgon och lite i skolan. Jag ska ha på mig den där svarta klänningen med stor kjol, "häxklänningen".

Det får räcka för idag, nu ska jag försöka göra något vettigt. Adjö.

Vi ses på andra sidan gryningen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Great work!
[url=http://bkquzrkn.com/jaes/pkck.html]My homepage[/url] | [url=http://qnhvvvun.com/cvzl/jzko.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Well done!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Good design!
http://bkquzrkn.com/jaes/pkck.html | http://egxwmmlt.com/bwgd/cxhp.html