torsdag, juni 04, 2009

Bloggabloggablogga

Okej, det här är bara fånigt. Jag känner att jag inte kan blogga bara för att det skulle vara så knäppt att bara börja så tvärt, framförallt om det bara blir typ fyra inlägg på en vecka och sen inget mer. Det är lite ett problem jag har, att saker inte får verka skumt. Eller, saker får gärna vara skumma och konstiga och bryta mönster (jag älskar saker som bryter mönster (vilket är rätt roligt då jag alltid uppskattar symmetri)), men är det något jag tycker är fånigt så är det t ex folk som skriver i t ex sin blogg "Oj, vad inaktiv jag har varit på senaste tiden, det ska det bli ändring på!", skriver tre inlägg och sen är det tyst i ytterligare ett år.

Så, jag får väl ta tjuren vid hornen och se till att verkligen göra ett försök.

Dock kom jag precis på ett problem... jag har fortfarande inte beställt internet till min lägenhet! Det kommer ta två veckor innan det kommer! Fan, får fylla i den jävla blanketten och skicka iväg den med en gång då...

I övrigt tar brorsan studenten imorn, och det är alltid trevligt! Ser fram emot att farmor kommer, inte träffat henne på ett tag nu! Jag har en jättefin mugg från Polen till henne, med motiv från en tavla av Gustav Klimt jag vet att hon tycker mycket om, nämligen denna:


Det var värsta grejen när jag köpte den, eftersom när jag väl bestämt mig för den koppen (de hade flera olika typer av koppar och kannor och fat) så hade affären stängt. Det här var på torsdagskvällen och hela fredagen skulle vi vara borta på utflykter, till Auschwits och till saltgruvorna, och på lördagen öppnade affären (som låg ca 20 min rask promenad från där vi bodde) ungefär en halvtimme innan vår buss till flygplatsen skulle gå.

Men Jörgen blev dagens hjälte som skyndade sig till andra sidan stan under den timme vi hade lunch på vandrarhemmet mellan de två utflykterna! Han hann precis köpa koppen och en kebab och sen hinna tillbaka ungefär tio minuter innan nästa buss kom och hämtade oss!

Nu är klockan dock över midnatt så det är dags för nattanatta!

Inga kommentarer: