onsdag, juli 13, 2005

Allmänt babbel

Så. Nu har pappa tittat på mitt förslag till svar till Hampus. Det har gått ett tag sen han skrev till mig, jag tror han svarade i måndags eller nått (kan inte nå helgon för tillfället) men han får nog vänta till helgen för att få svar. Då hade jag tänkt ta det via helgonmail.
Pappa tittade genom det och sa att han skulle fundera lite på det och så skulle han nog hinna skriva ett nytt förslag till på lördag eller nått. Vad bra! Pappa lär han få svårt att argumentera emot. Hehehee...

Imorgon ska jag träffa My. Det ska bli trevligt! Träffade henne i och för sig på Shadowfest, men det var bara en kortis, hon stack efter en timme eller nått eftersom hon inte är 18 än. Men imorgon ska vi träffas, och typ äta glass. På förmiddagen hade jag tänkt försöka rensa ur min garderob. Det behövs. Massvis med kläder där, och annat. Och pappas födelsedagspresent borde ligga där också. Någonstans. Hoppas jag.

På fredag ska jag in till stan, med mor min och Victor. Jag ska köpa födelsedagspresent till Victor, samma typ av t-shirt från Blue Fox som de två senaste åren, samt kläder till moi och mor till hennes 50-årsfest. Hoppas jag hittar något snyggt som jag gillar.
Sedan ska jag hämta upp Johan. Och så ska vi sova hos honom på kvällen. Det ska bli trevligt! Jag saknar den pojken...
Jag har kommit fram till att det kommer bli otroligt dyrt att ha honom i lumpen om vi ska hålla på och ha samma mobilkontakt resten av hans tid där som vi hittills har haft. Bajs.

Men jag kommer väl vänja mig. Få ner sms:en till ett eller två per dag. Kanske bara prata typ 10 minuter varje gång, istället för uppåt 20. Och kanske inte prata varje dag utan typ varannan. Men jag undrar hur jag skulle stå ut då!

Nä, nu ska jag sluta älta mig i självömkan. Gör något vettigt, Linda! Nu! Som vadå? Vad som helst! Som att sms:a honom och fråga varför han inte ringt ännu? Nej, fel! Något som inte kostar! Spelar ingen roll, han ringde nyss ändå! Hähähää...

Men så mycket prat blev det inte. Han var trött och ville sova. Hade gjort massa jobbigt idag samt pluggat, jag tror det var sjukvård. Men vi ska höras igen, imorgon, som alltid.

Var i Sumpan idag med Anders. Jag köpte lite svart linnetyg till Victor som ska ha det som orch och dölja sin ringbrynja. Och så köpte jag lite mellanmörkt brunt tyg med en liten dragning åt grönt. Det ska jag göra pösbyxor av sedan. Hehe, jag köpte lika mycket tyg till mig som Anders gjorde till sina pösbyxor! Haha! Men jag gillar ju att överdriva, samt att jag har råd att få lite spill.

Anders köpte tyg till sin stadsalvsroll. Det kostade ganska mycket. Riktigt mycket. Jag tror allt hans gick på ungefär 700:- om jag minns rätt. Plus själva lajvkostnaden på 400:-. Stackars honom, det blir ett dyrt lajv det här, speciellt som han inte har något jobb! Han ska i och för sig återanvända en del av det som skogsalv och som Gramse, men ändå.
Han hade velat köpa kantband till sin rock också. Han hade hittat jättesnyggt kantband, ungefär 3 cm brett, rött och guld. Han räknade ut att han behövde ungefär 6 meter av det. Sen kom han underfund med att det kostade 59 kr metern, alltså skulle det kosta 354:- för 6 meter.
Så han sprang iväg och hittade ett tunnade, för 29 kr metern. Sen kom han på att han behövde ungefär ytterligare 3 meter och då struntade han i det och bestämde sig för att ta det sen!

Sen upptäckte vi att vi var sena till bilen. Han hade betalat för att stå där till 2 minuter i tolv och vi var fortfarande kvar i affären 5 över. Han stod och svor och förklarade att han skulle krossa alla bilrutor och massa annat om han kom tillbaka och hade fått p-böter.
Men det hade han inte, som tur är!

Jag har införskaffat mer p-piller idag också. Var lite nervös för att de skulle ha sommarstängt, men tydligen är de så förnuftiga att de inte har det. Vilken lättnad! Jag måste ju ha nya piller till på måndag. Har varit lite seg. Men nu har jag dem i alla fall.
Jag fick också veta att jag har lågt blodtryck. Jahapp. Bättre det än högt.
Satt och läste en broschyr om preventivmedel där också som jag snodde med hem. Satt och funderade på om man skulle våga sig på något av de andra preventivmedlena som finns, p-stavar, p-sprutor och allt vad som finns. Något som gör att jag slipper komma ihåg de där satans pillrena hela tiden.
Jag måste bli bättre på att komma ihåg dem. Hittills har jag haft tur. Men vem vet hur länge den håller i sig?

Nej, nu ska jag sluta med att sitta här och spotta strunt. Nu ska jag nog gå och lägga mig. Ska bara läsa om slutet på Harry Potter och Fenixorden. Jag började läsa den på engelska men kom fram till att jag var för trött. Så Godnatt, vänner.


Vi ses på andra sidan Gryningen.

PS. Åh, jag måste bara berätta vad Grön skrev på sin roll: Egenskaper, Personlighet: Allmänt druidisk och alvisk.
Åh, nämen TACK Grön, vi hade ingen aning om att du skulle spela alvisk! Jagmenar, du ska ju trotts allt spela Alv. *dör*

3 kommentarer:

Anonym sa...

Thank you!
[url=http://mywnqwuv.com/gzvb/olmo.html]My homepage[/url] | [url=http://lefxmxzp.com/ufxa/pyjf.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Thank you!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Thank you!
http://mywnqwuv.com/gzvb/olmo.html | http://zruvpkem.com/izoo/uupj.html