lördag, juli 23, 2005

Lycka

Ibland krävs det verkligen så små saker för att få en på bra humör. Som att det har regnat ute och det är fullt med vattenpölar på vägen bredvid trottoaren man går på, så kommer det en bil och skvätter upp massa vatten som hamnar framför en själv. Eller som att få somna bredvid sin älskling till ljudet av ösregn utanför. Eller som när man känner sig som ett med sina allra käraste vänner, till exempel när man tillsammans står och skriker ut sångerna tillsammans på en konsert.

Igår kom jag hem från Krisitanstad, och det var synd att vi inte hann göra så mycket där, även om det var väldigt kul. Lars Winnerbäcks konsert var väldigt underbar. Det ösregnade innan och under förbandet, Mikael Wiehe (som var riktigt bra, ska nog tvinga Ellen att skicka mig några låtar) och det duggade genom hela Lars Winnerbäck och Hovet. Men det märkte vi inte. Vi sjöng med och stod och hoppade och skrek under våra favoriter. Synd att det inte varade längre, men min hals klagade nog inte.
Efteråt lyckades vi kramar Lars Winnerbäck! Och några av medlemmarna från Hovet, samt att vi fick de flestas autografer. En av medlemmarna kom från Täby, det visste vi inte! Synd att vi inte skrev "Tääääääääbyyyyy!!!!!" när Lasse berättade det på konserten. Men vi sa att vi kom därifrån efteråt. Han undrade vad vi gjorde där nere, hehe. Han har till och med gått i Ellagårdsskolan! Det var kul.

Men i alla fall. Igår kom vi hem. Snabbt hem, packa upp, och sen skulle vi iväg igen till föreningsgården för att fixa det sista inför lajvet. Och där gick jag i duggregnet med mitt (ok, pappas) jättestora paraply och bara njöt. Jag vet inte hur det började, jag tror det började med att jag lyssnade på bra musik (Charta 77) och kände mig jättehäftig, och då började jag le, och då började jag le ännu mer och bara njöt av mig själv. Sådana stunder är underbara.

Vad mer gjorde vi där nere då? Jo, vi var på filmkväll hos Maräka. Det var väldigt trevligt att träffa henne, och Marie. Vi lagade mat, och tittade på Muppet Teasure Island och var ute och gick och sen sov vi. Jag och Maräka delade madrass. Den flickan sover ju inte! Men hon var mysig att ligga och kramas med.

Nu har jag fullt upp framöver. Johan och jag planerar att eventuellt åka till Skolkosterspelen en dag utöver allt vi redan planerat av lajv, lajvpyssel, fest och mys. Han funderar dessutom att åka till medeltidsveckan sista helgen, så jag ska kolla om inte jag kan åka hem en natt senare.

Nej, nu ska jag vidare och pyssla.

Vi ses på andra sidan Gryningen, vänner.
(Eller bara på andra sidan veckan)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Great work!
[url=http://kpcewfdr.com/wyfo/dxhl.html]My homepage[/url] | [url=http://iibjtamr.com/inef/vdbb.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Good design!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Great work!
http://kpcewfdr.com/wyfo/dxhl.html | http://ccqggoqt.com/zcpg/pcav.html