söndag, juli 10, 2005

Johan

Nu har jag lämnat Johan. Kom på när jag kom hem att jag nog hade kunnat följa med honom i alla fall. Jag glömde att klockan inte var så mycket. Jag hade kunnat umås med honom en halvtimme eller nått hemma hos Linde. Men men, för sent nu. Inget att göra åt.
Helgen har varit väldigt trevlig. Även om jag känner mig mer stressad nu än jag gjort på länge. Jag avskyr det. Det är meningen att jag ska må bra. Inte må dåligt.
Vi var ju på bio ikväll. Den började klockan 18.00 och skulle vara ungefär 2 timmar lång, det visste jag. Hans buss skulle inte gå förrän runt 22.00, det visste jag. Alltså, lång tid mellan att filmen tar slut och han skulle vara i stan, och han hade allt med sig. Ändå kom jag på mig själv att undra när filmen skulle ta slut. Har det inte gått två timmar än? Har det inte gått mer än två timmar nu? Det känns som det. Kanske man ska ta upp mobilen, sätta på den och kolla? Ta det lugnt nu, Linda. Det har inte gått mer än två timmar. Ändå var jag stressad.

Men men. Nu är han borta. Nu kommer han in i tid. Det ska han göra. Själv ska jag nog gå och gömma mig någonstans. Jag dyker upp om en vecka. Då kommer Johan tillbaka.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Great work!
[url=http://nxrdbvow.com/wjqz/nozz.html]My homepage[/url] | [url=http://ghjzkfec.com/tcnq/eepa.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Good design!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Great work!
http://nxrdbvow.com/wjqz/nozz.html | http://iklirjlq.com/pvha/jouh.html