onsdag, september 14, 2005

Var?

Var tog all min insperation vägen? Den fanns där, alldeles bredvid mig hela sommaren. Till hösten, då jävlar, då ska det bli VG och MVG för hela slanten!
Men jag borde ha vetat att jag lurade mig själv, som på alla lov. Annars hade jag gjort klart projektarbetet.
Börjar bli ont om tid där försenten.
Och jag måste städa rummet, nu har jag viktiga papper precis överallt, samt lajvprylar över hela golvet.

Men hemsidan då? För På Färde? Jo, den gjorde jag på tre röda. Bara bums sådär! Jag klara visst av att göra saker, så länge jag börjar med dem. Och det är just där jag har mitt problem, att börja med saker. "Men det är ju bara att sätta igång!" Jaa, det är ju det. Men det har fortfarande inte fungerat för mig. Det är som osynliga trådar som håller fast mig och hindrar mig från att släppa det jag håller på med. Och när jag väl avslutar det... Ja, då är det en osynlig vägg som får mig att vika av från det jag skulle göra och göra något annat. Det andra behöver inte vara lättare, enklare eller mindre krävande, det är bara inget viktigt. Inget måste.

Som nu. Suttit hela kvällen och kämpat med att avsluta här och börja med geografin. Nu har jag faktist kommit så långt att jag loggat ut från helgon, plockat fram geografi-boken och pappret och börjat skriva av frågorna på datorn. Men längre än så har jag inte kommit ännu. Jag var "tvungen" att beskriva min svårithet att ta tag i saker här först.

Linda, du är hopplös.

Men nu har jag i alla fall gett mig själv spelförbud i minst en vecka. Jag har nämligen blivit näst intill beroende av spelen på Yahoo! och det är ju inte så bra. En anledning som gör det så svårt att sluta.

Nu gäller det bara att hålla det också. Linda, beviska din stålvilja som du alltid skryter om. Nu!


Klart slut!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Good design!
[url=http://kdthjfni.com/qirg/piwi.html]My homepage[/url] | [url=http://qmdolxzv.com/qmpl/mvcd.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Nice site!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Well done!
http://kdthjfni.com/qirg/piwi.html | http://qyxoxvlz.com/zjvs/qzir.html