lördag, juni 03, 2006

Studenten

Jag har upptäckt det bästa sättet att fest. På ett studentflak! Hur man blir dränkt i öl och cider (men det är lugnt!) och man skrålar med i alla sånger (som såklart bara är jättebra och glada och som man kan) och man vinkar till alla man åker förbi och skriker halsen av sig när bilarna tutar tillbaka.

Jag har inte riktigt insett att det är studenten än... Det känns som en vanlig skolavslutning, fast med lite mer pompa och ståt. Får se hur det känns i slutet av sommaren. Hela sommaren är ju fullbokad, som alltid. Men det känns skönt att inte ha skola att se fram emot i slutet av sommaren, även om det alltid varit kul att börja igen och träffa alla och försöka på nytt med att göra läxor och liknande.

Jag kan liksom slappna av just nu på ett sätt jag nog inte gjort på jättelänge. Jag bara tänker på att jag har inget att göra idag. Jag har absolut inget gammalt arbete att göra. Jag ligger inte efter i något arbete. Jag har inget prov framför mig. Jag har inget ämne där jag skulle kunna plugga lite extra för att få ett högre betyg. INGENTING! Det enda är uppkörningen. Men den kan jag inte plugga till. Bara öva, på att köra bil. Och det är inte så jobbigt.

Så nu sitter jag bara här och njuter av ett supersnyggt rum, och myser med tanken på allt jag fått och, hör och höpna, jag ser fram emot att städa klart det sista i rummet! Det är inte så mycket, bara lite att rensa. Och det har kännts så skönt att få kasta så mycket!

Det är väl ungefär det jag kan säga om studenten just nu. Jag känner mig inte fri eller nått sånt, bara totalt avstressad. Jag är inte fri, jag måste skaffa jobb och jag har massor som är inbokat under sommaren och som jag är bunden till och måste ordna. Men det är mitt eget val! Jo, linjen har jag ju själv valt, men jag har ju inte valt den för att i första hand ha kul. Och jag har ju varit tvungen att få höga betyg, och det har gjort mig stressad.

Så, studenten för mig är total avslappning, i hela sinnet. Jag kan inte beskriva hur mycket jag njuter av att ha inget som helst framför mig att göra.

Så, ses på andra sidan Studenten, friends!

4 kommentarer:

Spegelboll sa...

Haha, go you, Linda! :D
Men jag tror faktiskt jag ungefär hur det känns, som man säger, för ibland när man stressat med grejer skitlänge och så helt plötsligt gjort allt så inser man plötsligt hur mycket TID man faktiskt har, hela tiden, typ.
MEN HEJA DIG! :D

Svedski sa...

Ja, precis. Men grejen då är att man ofta har nått mer att göra i alla fall, även om det inte är så brådskande. Typ prov om en månad eller så:P

M sa...

Jag håller med, Studenten aegde!

våran mat var inte alls konstig den var god och bra! >=o

Svedski sa...

Haha, jaa, precis:P