torsdag, juli 14, 2011

London

Skakar lite liv i bloggen för den här resan.

Sitter på hotellrummet nu. Resan hit gick rätt bra. Vi checkade in ca 30 min innan incheckningen öppnade, vi fick platser tillsammans (och jag fick fönsterplats!) och vi hittade ett donken på Arlanda så vi fick lite mat. Resan gick bra och likaså landningen. Lite strul att hitta rätt buss och lite skumt att köpa biljett av chaffören (vi fick inte biljett eller kvitto av honom, så det kan lika gärna vara så att han tog våra £10/pers för sig själv... Aja.).

När vi kommer fram kan Jörgen inte hitta kartan med vägbeskrivning som han skrivit ut, vid det läget är vi båda hungriga igen (konstigt, eftersom vi ju käkade på donken innan -.-), men vi börjar gå och det verkar vara rätt. Vid en korsning när vi ska försöka leta reda på var vi är plockar Jörgen fram kartan och hinner konstatera att vi är rätt innan han inser att det är kartan han håller i. Aja, vi kommer fram till hotellet, blir incheckade av en fantastiskt stressad tjej som verkar ha svårt att vara lite trevlig trotts att vi försöker vara trevlig mot henne.

Rummet är skitlitet men väldigt snyggt. Sängen är enorm, men så mycket mer får inte plats, typ. Vi bor på fjärde våningen och har en supermysig fönstersmyg i rummet! Men trycket i duschen är rätt klent, hade nästan varit smidigare att duscha vid handfatet -.-


Nu ska jag slänga på mig lite kläder och se om jag kan ta mig till Camden town och kanske hitta frukost på vägen. Jörgen är redan iväg på det han ska jobba med här och vi ska mötas upp vid hotellet vid tre.

1 kommentar:

mamski sa...

nice - lyllo dej som är i London å lyllo mej som läser detta :-)) <3
/ mamski