onsdag, augusti 31, 2005

Hemsideproduktion

Det är mitt individuella val den här terminen. Jag började bli mer och mer nervös under de här vecckorna att jag missuppfattat vad det går ut på och att det inte alls är vad jag trodde att det skulle vara, men efter första lektionen idag är jag helt lugn. Det här är precis vad jag vill ha!

Vi är 48 stycken i klassen, varav 4 är tjejer. Men vi kommer vara uppdelade och ha en lektion i veckan och jobba en lektion hemma. Vi kommer kunna lära oss grunderna i html, Dreamweaver (eller nått sånt, minns inte hur namnet stavades) och Photoshop. Vi kommer att jobba med en hemsida hela terminen och det är den vi kommer få betyg på. Ja, förutom provet i upphovsrätt och liknande.

Jag kommer göra en hemsida om Gråsvärden, de gamla är hemska. Jag ska göra den snyggare och uppdatera alla texter och liknande. Helt underbart!

Jag lär lägga ut den på freewebs, vet inget bättre ställe. Jag vill inte lägga den på skolans server, då kommer den bara finnas kvar till slutet av skolåret. Jag undrar om jag inte kan kolla med pappa om han vet något bra...

Nä, det var nog bara det jag ville ta upp nu. Tjoho!


Klart Slut!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nice site!
[url=http://zbudjfxm.com/pinp/ekmt.html]My homepage[/url] | [url=http://uxnpqmsx.com/jhvu/vfie.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Nice site!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Well done!
http://zbudjfxm.com/pinp/ekmt.html | http://fdxynbis.com/nwiq/nnei.html