lördag, december 31, 2011

Dag... ja, vad blir det? Tre? Fyra?

Vi sitter nu på ett fik och dricker typ milkshakes. Så jävla varmt! Vi har varit inne i en pagoda, ett slags tempel, det var väldigt fint, fullt av rökelse och massor av sköldpaddor utanför. Sen tänkte vi gå till ett historiemuseum, men de hade såklart lunchstängt när vi kom och skulle öppna först två timma senare. Vi passerade ett zoo på jakt efter ett ställe med 1) TOALETT, 2) nått att dricka och 3) gärna luftkonditionering. Men efter att inte ha gjort nått annat än gå förbi restauranger mm i två där så verkade det som att vi nu hamnat i ett restaurangfritt område. Nu, en halvtimme senare, har vi äntligen hittat nått.

Vi har ju haft problem med att komma åt vissa hemsidor, och det verkar vara hotellets internets fel, när jag gått ut på nätverket hos baren bredvid så har jag kunnat nå allt. Vi får sätta oss i lobbyn (de har tom en dörr mellan lobbyn och baren...) sen och planera de kommande dagarna. Det verkar som om flygbolaget vi tänkt åka med inte finns längre, så det får bli dyrare biljetter. Menmen, det är fortfarande inte superdyrt.
Nu funderar vi på att skita i museet och zoot och ta oss till baren som vi tog en öl/drink på igår förmiddag. Shoppa lite på vägen dit och sen bara ta det lugnt. Det är ju nyår ikväll också, så vi måste ju hitta på nått spännande där också...

Jaja, vi får se vad det blir! Nu har jag kylt ner mig så pass mycket att jag inte tycker att man är helt jävla dum i huvudet om man skulle beställa en varmrätt här.

1 kommentar:

Anonym sa...

hahaha - beställ du en varmrätt - det snöar ju inte - var glad för det ;-) kram / mama