torsdag, december 29, 2011

Mot Vietnam!

Sitter fortfarande på flygplanet, verkar som att vi blir ungefär en halvtimme sena, men det är ju på det stora hela inte så mycket. Klockan kommer vara sju när vi landar, så eftersom vi lyfte från arlanda vid sju igår så har vi varit på resa i ett dygn. Nästan i alla fall, klockan är väl ungefär ett på natten i Sverige när vi landar.
Vilket såklart innebär strul för dygnsrytmen. Har inte kunnat sova så mycket men har försökt vila i alla fall. Det har underlättats av att tv-skärmarna hos oss inte riktigt har funkat helt. Vi har inte kunnat välja film, spela spel eller tända lamporna. Så då kan man lika gärna sova.

Nu har vi precis käkat frukost. Jag har fått specialkost, glutenfritt (heja!), men ja, det är ju flygplansmat... annars har de delat ut dricka och öl och vin och bubbel och mackor (inte glutenfria) mm, och vi fick erbjudande att byta säten när skärmen inte fungerade som den skulle.

Nu sitter jag och tittar på gryningen på den.


Vi kan växla mellan några kanaler, bl a en kamera som filmar på utsidan av planet rakt fram, och en som filmar rakt ner på marken. Fett coolt!!! Snart åker vi över en storstad... och om en timme tar vi mark igen, efter nästan tolv timmar i luften!

Ha det gött!

Inga kommentarer: