onsdag, juni 29, 2005

Urk

Här sitter jag och saknar Johan så jag får ont i magen och är trött och har så dödstråkigt att jag inte ens klarar av att skriva något filosofiskt eller djupt eller ens vackert.
Jag känner hur något av allt det där ligger under ytan och bubblar men jag orkar helt enkelt inte ta reda på vad det är. Jag vill ha godis men har inget hemma. Jag vill inte äta av chokladfotbollen, jag vill ha gelégodis. Jag vill krama på Johan. Jag vill sova mot honom. Jag vill se någon bra film. Jag vill lajva. Jag vill ha snygga lajvkläder bara så där. Jag vill ha en biljett till den där festen på lördag så jag slipper köpa en. Jag vill gå på Kalles skogsfest men hinner inte. Jag vill att Johan ska komma hem till den här helgen. Jag vill ha kul.

Vem vet, jag lär väl gå och läsa klart Harry Potter and the Chamber of Secrets eller nått snart. Måste ändå ta och läsa ut den snart. Sen har jag min favoritbok kvar, trean. Sen är jag nog redo för sjätte boken.

Men jag vill ha mat. Jag är mätt men måste äta på något. Jag sitter och försöker komma på något. Bacon? Nej, det åt jag till middag. Dessutom; orka steka! Digestivekex med marmeladresterna från picnic:n? Nä, känns för... tjockt? Köttbullar? Nej, vi har inga goda hemma. Soja? Joo, ganska gott, men jag vill ha nått jag kan tugga. Sallad? Skulle fungera.
Jag skulle vilja äta något färdiglagat. Typ köttfärssås eller massvis med mackor eller nått. Men jag orkar inte...

Nä, nu ska jag nog gå och se om jag inte hittar lite salsasås och gör jag inte det ska jag nog leta efter lite pinnglass. Eller strössel.

Vi ses på andra sidan Gryningen, vänner.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Great work!
[url=http://kqauoohj.com/ibmf/xtfq.html]My homepage[/url] | [url=http://nmcmxire.com/ithn/ucba.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Good design!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Great work!
http://kqauoohj.com/ibmf/xtfq.html | http://xsfbfpgu.com/xwyy/thxi.html