onsdag, januari 11, 2012

Idag är vi sjuka

Jörgen har krånglande mage och ligger fortfarande och halvsover. Han har också lyckats smitta mig så jag har blivit tokförkyld. Mina ögon tåras konstans av nysningar som är på väg, och jag kommer förmodligen ha träningsvärk i magen imorgon för att jag har nyst så mycket. Det är nästan löjligt. Sen igår mitt på dan har jag nyst hur mycket som helst och snutit upp minst en toarulle. Och det värsta är att det knappt går att snyta sig heller, eftersom det bara rinner som vatten. Så min näsa är öm och sårig. Nästa jul kommer ingen sjunga om Rudolf med röda mulen, det kommer vara Linda med röda mulen.

Dessutom har jag ett sår på foten jag fick när jag skulle flytta en av (de aptunga) solstolarna på stranden igår, det är lite rött och ömt och jag har ingen alsolsprit här. Jag som hade hoppats kunna testa fiskspa idag, när man har fiskar som äter död hud från fötterna.

Ute skiner solen och det är vår sista hela dag här, vi ligger inne i hotellrummet med fördragna gardiner (som är supertunna så det är ju inte som att det är mörkt...) och har inte ens tagit oss ner till hotellfrukosten än.

Men äh, vi skulle ändå inte göra något vettigt här... Jag är mest rädd för hur öronen kommer reagera på vägen hem. Just nu har jag typ lock för dem konstant, och imorse gjorde det ont när jag tryckutjämnade.

Mjörk. Idag ska vi i alla fall köpa bussbiljetter, så att vi kan ta oss till Saigon imorgon. 13:30 går bussen ungefär och då påbörjar vi vår 30-timmars hemresa. Första fyra-fem timmar på buss till Saigon, vänta 3,5-4,5 timmar på flygplatsen, sen 19,5 timme flyg, inklusive mellanlandning i Paris, för att till slut vara hemma halv ett på fredag. Weho. Eller nått.

Aja, frukost!

1 kommentar:

Anonym sa...

välkommen hem söt/rödnosar ;-)